Etiket Sonuçları: türk

Nis

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü WIPO’nun “Fikri Mülkiyet ve Gençlik; Daha İyi bir Gelecek İçin Yenilikçilik Günü” olarak belirlediği bu yılki temadan ilham alarak bu anlamlı günü tüm hafta boyunca bizler de gençlerle birlikte ve paydaş kurumlarımız ile işbirliği içinde kutluyoruz.

Mrt

Elektrik, sıcak-soğuk su tesisatı ve diğer donanımları da bulunan 26 adet duş kabinini tamamladık ve yola çıktı. Türk Ocakları Eskişehir Şubesinin yönetici ve bağışçılarına teşekkür ederiz. Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Başın Sağolsun ve geçmiş olsun Türkiye'miz.

Mrt

TÜRK OCAKLARI ESKİŞEHİR ŞUBESİNİN SİPARİŞ VERDİĞİ 26 ADET WC'Yİ GÜROYMAK MESLEK LİSEMİZDE TAMAMLAYARAK KAHRAMANMARAŞ'A GÖNDERDİK. BİR TIR DA ADIYAMAN İÇİN SİPARİŞ VERDİLER. KENDİLERİNE BAĞIŞLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Baran DOĞAN TÜRKİYE  3. olmuştur. Başta Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Mahmut Okyay olmak üzere emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Bu dereceyle öğrencimiz Baran DOĞAN BESYO sınavlarında ek puan almaya da hak kazanmıştır, tebrik ederiz.

May

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmeleri ilçemizde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' na katılmıştır.