Güroymak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kümbet Mah. Barakalar Cad. no1
Vizyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılaplarına anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli ahlaki insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; Ailesini vatanını milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ; İnsan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimi´nin temel ilkelerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, Ülkenin geleceğini şekillendiren, Milletinin değerlerini bilen, koruyan geliştiren, Ailesine ve insanlığa karşı sorumluluk bilincine sahip, Ahlaklı ve inançlı yetiştirmek. Türk Mili Eğitim sistemi içinde, örnek bir eğitim modeli oluşturmaktır. Başarılar
2019-2020 Liseler Arası Genç Erkekler Futsal İl Birinciği
Kalorifer (Kömürlü)
İlçe merkezinde olduğundan dolayı yaya 10 dakikalık yol
Okulumuza Taşımalı Eğitim yapılmaktadır.
Kümbet Mahallesi Barakalar Cd. 312 nolu sokak no:1
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Güroymak Merkez. Tatvan´a 25 km uzaklıkta. Ulaşım ve yerleşim sıkıntısı yaşanmamaktadır.