Mrt

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE YEŞİLAY HEP YANINDA !

Şbt

Okul PDR servisimizin  öğrencilerimiz için hazırladığı YKS bilgilendirme broşürümüz.

May

Biz Anadoluyuz projesi kapsamında  Elazığ iline okulumuz öğrencisi katılım sağlamıştır.

Nis

Güroymak Gençlik Merkezinin ''Merkezim Her Yerde'' Projesi Kapsamında Ahlat Gezisi

Nis

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü WIPO’nun “Fikri Mülkiyet ve Gençlik; Daha İyi bir Gelecek İçin Yenilikçilik Günü” olarak belirlediği bu yılki temadan ilham alarak bu anlamlı günü tüm hafta boyunca bizler de gençlerle birlikte ve paydaş kurumlarımız ile işbirliği içinde kutluyoruz.

Mrt

Elektrik, sıcak-soğuk su tesisatı ve diğer donanımları da bulunan 26 adet duş kabinini tamamladık ve yola çıktı. Türk Ocakları Eskişehir Şubesinin yönetici ve bağışçılarına teşekkür ederiz. Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Başın Sağolsun ve geçmiş olsun Türkiye'miz.

Mrt

TÜRK OCAKLARI ESKİŞEHİR ŞUBESİNİN SİPARİŞ VERDİĞİ 26 ADET WC'Yİ GÜROYMAK MESLEK LİSEMİZDE TAMAMLAYARAK KAHRAMANMARAŞ'A GÖNDERDİK. BİR TIR DA ADIYAMAN İÇİN SİPARİŞ VERDİLER. KENDİLERİNE BAĞIŞLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

Güroymak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak "Deprem Bölgesine" 3. Mobil WC tırımız yola çıkmıştır. Desteklerinden dolayı bağışçılara, Güroymak Kaymakamlığı' na, Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğü' ne ve yapım aşamasında emek gösteren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başımız Sağolun Türkiye!

Şbt

Deprem Bölgesine yaptığımız Mobil WC üretimimiz ulusal basında ve TV kanallarında yer aldı. Destek verenlere teşekkür eder tüm kardeşlerimize bir kez daha geçmiş olsun diyoruz.

Şbt

Deprem bölgesine üretmiş olduğumuz Mobil WC lerin üretime destek veren tüm öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize,öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz. Birlikte başaracağız tüm yaraları saracağız. Geçmiş olsun Türkiye.

Şbt

Deprem bölgelerindeki iller de kullanılmak üzere Güroymak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretimi yapılan mobil wclerin ikinci partisi olan 26 adet mobil wc deprem bölgesine gönderildi.

Şbt

Deprem bölgesine üretmiş olduğumuz Mobil WC leri ilk partisi iletilmiştir.

Şbt

Okulumuz deprem bölgesinde en çok ihtiyaç olan şeylerden biri olan Mobil WC üretimi yapıyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.